ДИМИТЪР ХАЛАЧЕВ
E: info@dim-fx.co.uk
M: +359 888 918648

BG | EN

 

НАЧАЛО
ПРОДУКТИ

FLYARCH
Видео
Кино
Интериор
3D&FX
Реклама
Аеро фото
Фотография
Уеб дизайн

КЛИЕНТИ
ЗА НАС
КОНТАКТИ


Въздушна снимка от Пирин

Фотоволтаични паркове

Дунав Мост 2

Черноморие курорти хотели


Път в гората


Магистрала Хемус

   

Професионална въздушна фотография

 

logo
FLY ARCH е запазена марка на DIM FX.

Заснемане на професионални снимки на висока резолюция. Дигитална обработка с цел подобряване на изображението. Смесване и разширение на снимката с цел по-голяма панорама. Строителни имоти, обозначение на парцели, маркиране и трасиране на пътища, индустриални обекти, соларни фотоволтаични централи, строежи, инфраструктури.

Изпълнение на спешни заснемания с мотоделтапланер или мотопарапланер. Възможност за избор от направените по време на фотосесия снимки.

Земната повърхност от висока въздушна позиция изглежда различно и предоставя повече информация за обекта. Мащабния изглед дава възможност да се придобие представа за големи обекти и инфраструктури. Изпълнението на въздушни снимки е специализирана задача и изисква необходимия опит, подготовка и техника. За този начин на снимане е приет термина аерофотография или въздушна фотография.

DIM-FX разполага със специална жиростабилизираща аерофотоапаратура и летателни апарати - хеликоптери, делтаплани, параплани, хвърчила, безпилотни летателни апарати. Като продукт се създават аерофотоснимки, предназначени за документирането на различни наземни и въздушни обекти, както и за реклама, кино, интернет сайтове.

Нестандартни задачи, като наблюдаване промените в околната среда, пожари, наводнения, издирване и заснемане на обекти в сътрудничество с други организации също не са ни чужди.

 

© 2007-2012 Dimitar Halachev